Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η τραγουδίστρια που έπεσε θύμα revenge porn: «Ο σύζυγός μου με στήριξε για να μιλήσω, είναι περήφανος για εμένα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την διαρροή των προσωπικών της στιγμών και αναφέρει πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, όταν έμαθε για την υπόθεση
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση της δίκης για την υπόθεση διαρροής του revenge porn βίντεο γνωστής τραγουδίστριας.

Η γυναίκα, που βρίσκεται προφανώς σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μίλησε στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και η εκπομπή «Πρωινό» μετέφερε τα λεγόμενά της.

«Είναι ένας μαραθώνιος όλο αυτό, ένα μαρτύριο. Δεν έχω βλάψει κανέναν για να μου συμβαίνει αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαδιστές και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι κακό κάνει. Είχα μία σχέση, όταν ξεκίνησε το 2016 αυτή η ιστορία. Ενώ είχαμε φτάσει στον αρραβώνα, αυτή η ιστορία τον τσάκισε. Τότε, μου δημιουργήθηκαν ακόμα περισσότερα ψυχολογικά, φοβόμουν ακόμα περισσότερο και κρυβόμουν. Ο σύζυγός μου είναι στο πλευρό μου σε όλο αυτό από την πρώτη κιόλας στιγμή, εκείνος με στήριξε για να υψώσω τη φωνή μου και να βγω προς τα έξω, να πάψω να κρύβομαι. Είναι περήφανος για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς έφτασε να το συζητήσει με τον σύζυγό της. Όπως ανέφερε, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο να του μεταφέρεις κάτι τέτοιο, οπότε το έκανε μόνο όταν κατάλαβε ότι η σχέση τους προχωράει σοβαρά.

«Δεν ήθελα να είναι το πρώτο πράγμα που θα του πω, γιατί δεν με χαρακτηρίζει αυτό, με χαρακτηρίζει ο χαρακτήρας μου και η ποιότητά μου. Όταν είπαμε να προχωρήσουμε, ήταν φυσικά το πρώτο πράγμα που του είπα. Του είπα: “Εμένα στη ζωή μου μου συμβαίνει αυτό το πράγμα. Με καταδιώκει και θα καταδιώκει όποιον είναι δίπλα μου, γι’ αυτό δεν μπορεί ένας άνθρωπος να σταθεί δίπλα μου”. Κι εκείνος μου απάντησε: “Αυτό είναι; Έχεις κάτι άλλο να μου πεις; Γιατί εγώ ξέρω τι άτομο είσαι”», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου