Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η ευτυχία είναι παντού, αρκεί να την κατανοήσεις»

Ο ηθοποιός μίλησε εκ βαθέων στο «@ImpacTalk» για το ταλέντο, την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, την ομαδικότητα και τα «όχι» που απαιτεί το θέατρο

Ο ηθοποιός που κατέκτησε το κοινό από το ξεκίνημά του στο θεατρικό σανίδι ανατρέχει στη διαδρομή του από τα σκετσάκια που έκανε στο σχολείο στους ρόλους που αγαπήθηκαν και συγκίνησαν. Μιλά εκ βαθέων @ImpacTalk για το ταλέντο, την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, την ομαδικότητα και τα «όχι» που απαιτεί το θέατρο. Περιγράφει τις δυσκολίες και την ιεροτελεστία που συνιστά η προετοιμασία για μια παράσταση και εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στην ευτυχία και την επιτυχία.

«Όταν ήμουν μικρός, δεν άντεχα να βλέπω ανθρώπους δυστυχισμένους. Ευχόμουν να είχα ένα ραβδί για να τους κάνω όλους χαρούμενους. Το ραβδί μου είναι το θέατρο».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκαλύπτει @ImpacTalk ότι ήταν πολύ αθόρυβος και ντροπαλός. Γινόταν ωστόσο ασταμάτητος κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή για μία ερασιτεχνική παράσταση.

«Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος κι όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί έμπαιναν στο σπίτι μου από την οθόνη της ασπρόμαυρης τηλεόρασης. Ήταν οι παιδικοί μου ήρωες. Έλεγα κάποια στιγμή θα ήθελα να τους μοιάσω».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δε διστάζει να ομολογήσει @ImpacTalk ότι το θέατρο είναι αυτό που λατρεύει στη ζωή του, αλλά δεν είναι η ζωή του. Έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε θέατρο, πρόβες, γυρίσματα και στην προσωπική του ζωή, στις στιγμές που περνάει με την οικογένειά του στο μικρό μπαξέ που έφτιαξαν στο εξοχικό τους.

«Η ευτυχία είναι παντού, αρκεί να την κατανοήσεις, να μη την μπερδέψεις με την επιτυχία ή με τη λάμψη ενός fake κόσμου, να την αντιληφθείς και να την επιλέξεις».

Αν θέλεις κι εσύ να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα ζωής από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.

#BeALeader #TheHellenicInspiration #TheHumanEffect #ImpacTalk #VasilisCharalampopoulos #Actor

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου