Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ψαρράς: Η ζωή του στο Χόλιγουντ και η σχέση του με τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν (Βίντεο)

Ο Νίκος Ψαρράς αποκαλύπτει την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες» & μιλά για τους πρώην γείτονες του, Ίθαν Χοκ και Ούμαν Θέρμαν.

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, μίλησε στο «Πάμε Δανάη», για την ζωή του, την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες», και σχολίασε την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα!

«Η Δανάη φαινόταν από το πρώτο έτος στη σχολή ότι είναι ένα πολύ ζωντανό πλάσμα», δήλωσε ο ηθοποιός!

Για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

«Ο «Σταμάτης», επιστρέφει στις «Άγριες Μέλισσες» και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις «Άγριες Μέλισσες», φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δίκιο του, πρέπει να τον υποστηρίξεις, να τον δικαιώσεις», διευκρίνισε.

Για την θεατρική παράσταση «Αμαντέους»:

«Το «Αμαντέους» είναι υπέροχο έργο που έγινε και ταινία, σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, υποδύομαι τον Σαλιέρι και ο Γιάννης Νιάρρος τον Μότσαρτ. Ο Σαλιέρι ήταν φιλόδοξος και θεωρούσε ότι με τη δουλειά του θα μπορούσε να είναι η φωνή του Θεού, αλλά ξαφνικά βλέπει απέναντι του το απολυτό ταλέντο», συμπλήρωσε ο Νίκος Ψαρράς.

Η ζωή του και το… Χόλιγουντ

Για το όνειρο της υποκριτικής αλλά και τί συναντούν οι ηθοποιοί που φεύγουν για το εξωτερικό, μίλησε, μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Η πιο έντονη εικόνα που έχω από το Σοχό Θεσσαλονίκης είναι να επιστρέφω από το φροντιστήριο, να φυσάει με μανία και να σκέφτομαι ότι κάνω γύρισμα. Κάθε φορά που φυσάει, μου έρχεται η εικόνα του παιδιού που ήταν γεμάτο όνειρα και φανταζόταν τον εαυτό του σε ένα γύρισμα», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πτυχές της ζωής του ως «ηθοποιός στις ΗΠΑ».

«Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ & την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;», αποκάλυψε.

«Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία & απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.

«Ο Ίθαν Χοκ & η Ούμα Θέρμαν ήταν ευγενέστατοι γείτονες και πολύ καλά παιδιά. Στο σούπερ μάρκετ είδα από τη Μεγκ Ράιαν μέχρι τον Τζορτζ Κλούνει. Κάνεις δεν ξέρει πως θα ήμουν σήμερα εάν είχα παίξει στο «nip/tuck» ή αν είχα κάνει μια ταινία με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς, σχολιάζοντας τους διάσημους γείτονές του!

Η οικογένειά του και το πιο «τρελο» του όνειρο

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά του, την σύζυγό και τον γιο του, Πάνο.

«Δεν χορταίνω ούτε τη γυναίκα μου, την Ελένη, ούτε το γιο μας τον Πάνο, προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο γίνεται. Ο γιος μου, μού είπε να παίζω θέατρο από το μπαλκόνι μας ‘η με zoom, για να μη φεύγω απ’ το σπίτι. Μου αποκάλυψε ότι στενοχωριέται πολύ που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει τη μαμά του. Ωστόσο, τού εξηγώ ότι τον αγαπώ, αλλά πρέπει να δουλέψω για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Ενοχλείται όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει και το γελοιοποιεί λέγοντας «ναι, ναι, ναι είναι ο Νίκος Ψαρράς, αυτός». Ήξερα ότι θα κάνω οικογένεια με την Ελένη από το πρώτο μας βλέμμα».

Τέλος, αποκάλυψε το πιο… τρελό του όνειρο.

«Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να τα παρατήσω όλα για εάν χρόνο και να κάνω το γύρο του κόσμου με την οικογένειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου