Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Νάτσης: Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου – «Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε στο «Τι Λες Τώρα!» ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σεναριογράφο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου και βύθισε στο πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φέτος, ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του σεναριογράφου, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», ενώ θα έπαιζε και στη νέα σειρά που ετοίμαζε, τις «Σέρρες».

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε στο «Τι Λες Τώρα!» ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Αντάλλαξαν κάποια μηνύματα και ο σεναριογράφος δε μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος.

«Μιλήσαμε αργότερα, το βράδυ μέσω μηνυμάτων. Μη νομίζετε ότι μιλήσαμε δηλαδή τηλεφωνικό γιατί προφανώς δε μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στην ίδια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση, όπως και η Μαριάννα Τουμασάτου. Το βρίσκω κατανοητό και ανθρώπινο. Αυτό που θα περίμενε κανείς να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00