Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Στο «House of Fame» πήγα για τα λεφτά

Όπως αποκάλυψε δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού, και δήλωσε πως ιδανικά επιθυμεί ένα κορίτσι για να είναι «ένα κι ένα»

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το δέλεαρ για τη συμμετοχή της στο «House of Fame» ήταν οικονομικό και πως θα ξαναέκανε τηλεόραση. Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μίλησε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας πως τη θεωρεί λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη καθώς τώρα έχει και ένα παιδί σε απαιτητική ηλικία.

Όπως αποκάλυψε δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού, και δήλωσε πως ιδανικά επιθυμεί ένα κορίτσι για να είναι «ένα κι ένα».

«Μεγάλωσα με αδερφό και είναι πολύ ωραία να βλέπεις το αντίθετο φύλο και να μαθαίνεις από αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Μιλώντας για το κλείσιμο των μαγαζιών λόγω της πανδημίας είπε πως δεν της ήταν εύκολο.

«Ήμουν από τους τυχερούς και δούλεψα στην τηλεόραση και είναι κάτι που θα το ξαναέκανα», ενώ αποκάλυψε πως για το «House of Fame» ήταν οικονομικό το δέλεαρ.

Ερωτηθείσα για τον νικητή του παιχνιδιού, Στέφανο Πιτσίνιαγκα δήλωσε πως είναι ένα λαϊκό και γλυκό παιδί. «Έχει όμορφο τρόπο σκέψης, δεν είναι επηρμένος», συμπλήρωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00