Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Η κοινή συνέντευξη με τη γυναίκα του και ο ρόλος του στον Σασμό

Τι είπε ο ηθοποιός για τη γνωριμία του με τη Βίβιαν Δράκου

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά -Δες» παραχώρησαν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου. Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του και την κόρη τους. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στον Σασμό μίλησε για την ευγνωμοσύνη που νιώθει που συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα. Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για τον «Σασμό» είπε: «Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο “Άγγελος” ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου