Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάριος Ψιμόπουλος: Αν ένα τραγούδι βγάζει συναίσθημα, με καλύπτει (Βίντεο)

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τα hits και τις σχέσεις του με τους καλλιτέχνες.

«Ήταν δυνατό hit το “Δυνατά” του Πιτσίνιαγκα και είμαι χαρούμενος που μέσα από αυτό έκανε επιτυχία ο Στέφανος» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος, τονίζοντας πως «είναι ένα τραγούδι που φτιάχτηκε γιατί ο κόσμος θέλει πιο διασκεδαστικά πράγματα».

«Στην καριέρα μου τα περισσότερα τραγούδια μου τα έδινα σε νέους καλλιτέχνες: ο Σαρμπέλ με το “Σοκολάτα”, η Γιάννα Τερζή με το “Που και που”, με τον Γιαννιά ξεκινήσαμε μαζί» συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης, τονίζοντας ότι το δυνατότερό του κομμάτι ήταν το «Ομολογώ» του Βαλάντη.

Για τις αντιδράσεις που μπορεί να υπήρξαν με τα τραγούδια που δημιουργεί σημείωσε πως «με το “Δυνατά” κάποιοι μπορεί να πουν τι εύκολο τραγούδι, αλλά αν βγάζει συναίσθημα με καλύπτει».

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι ευφυέστατη, υπερταλαντούχα και νιώθω ότι ξεκλειδώνω και άλλες δημιουργικές πτυχές μου» σημείωσε για τη συνεργασία του με την δημοφιλή ερμηνεύτρια, ενώ για τη συνεργασία του Αργυρού με τον Rack υποστήριξε ότι αν και στην αρχή φάνηκε δύσκολο, το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε. «Αν σέβεσαι από που προέρχεται ο καθένας και την κουλτούρα του, και το κάνεις με σεβασμό και αισθητική, τότε μπορεί να βγει ένα αποτέλεσμα που θα είναι αληθινό και θα το αγαπήσει ο κόσμος» κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου