Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα μοναχικά γενέθλια της Σαρλίν του Μονακό (Βίντεο)

H 44χρονη πριγκίπισσα είναι μόνη, χωρίς την οικογένειά της – Δείτε το βίντεο που ανέβασε
Η πριγκίπισσα Σαρλίν έγινε 44 ετών και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο, και των διδύμων τους Ζακ και Γκαμπριέλα. Είναι η πρώτη της δημοσίευση για το 2022.

Το βίντεο, φτιάχτηκε και δημοσιεύτηκε αρχικά από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Δείχνει επίσης τη Σαρλίν να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

 

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε». Η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά.

Τα γενέθλια βρίσκουν την Σαρλίν μόνη χωρίς την οικογένειά της. Εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00