Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δέσποινα Μύρου: Έχω βαρεθεί με το MeToo – Στην Αμερική το διακωμωδούμε (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Δέσποινα Μύρου, η οποία μίλησε για την καριέρα της στην Αμερική, το πτυχίο αστρονομίας που πήρε, το MeToo, αλλά και το σενάριο για έναν σαμουράι που πούλησε στην Ιαπωνία.

«Στην Αμερική πήγαμε 500.000 άτομα να “χτυπήσουμε” τον ίδιο ρόλο, υπάρχει αξιοκρατία», είπε η εντυπωσιακή ηθοποιός, ενώ σχετικά με το αν θα γύριζε από Αμερική για να δουλέψει εδώ, εξήγησε ότι «Μου είχε κάνει πρόταση ο Στράτος Μαρκίδης, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την ψηφιακή πλατφόρμα για να έρθω Ελλάδα. Κάθε μέρα περνάω ακροάσεις, στέλνω κασέτες, με πήραν οι Pink Floyd να τους ανοίξω την έκθεση με όλα τους τα αρχεία».

«Η εξέλιξη στη ζωή μου ήρθε μετά από πολύ σκληρή εργασία και πειθαρχία, σπούδασα 2 χρόνια αγγλικά, 3 χρόνια σκηνοθεσία, 3 χρόνια αστρονομία όπου πήρα και μια υποτροφία», τόνισε η ίδια.

«Πήρα υποτροφία στο SETI στην εξωγήινη νοημοσύνη. Στέλνουν αποστολή στον Άρη 100 ανθρώπων που θα πάνε και δε θα ξαναγυρίσουν και τους είπα ότι “δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω”», ανέφερε για τις σπουδές της στην αστρονομία.

Απαντώντας στο πώς αισθάνεται που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς, η Δέσποινα Μύρου είπε ότι «Και στις ταινίες που παίζω, με κάτι τέτοιες παίζω, σαν τη Τζολί και τη Μπελούτσι, και δεν μου κάνει αίσθηση που βγήκα το 2020 τέταρτη ανάμεσά τους».

«ΜeToo, YouToo, HeToo, αρκετά. Έχω βαρεθεί. Το διακωμωδούμε πια στην Αμερική. Είναι καινούργιο εδώ και ακόμα ασχολούνται. Ήρθε η ώρα της θείας δίκης. Δεν έχω ακούσει όσους εμπλέκονται, δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μου αρέσει να συμμετέχω ενεργειακά σε αυτό», είπε για το κίνημα MeToo.

«Έχω κλάψει με τον κιθαρίστα των Doors όταν τον γνώρισα», ανέφερε για τους διάσημους που έχει γνωρίσει.

«Στις μεγάλες ταινίες και σειρές στην Αμερική οι αμοιβές είναι μακράν ανώτερες από εδώ», είπε η ηθοποιός ενώ εξήγησε ότι «Έχω σπίτι στην Αμερική και αγόρασα κι εδώ».

Αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό της έργο, η ίδια είπε ότι «Δεν μπορώ να βλέπω άστεγους, μου έδωσαν βραβείο στην Ουάσιγκτον για το φιλανθρωπικό μου έργο».

Μιλώντας για τη σχέση της με τους θαυμαστές της, αλλά και το αν έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Δέσποινα Μύρου είπε ότι «Θαυμαστές μού έσκισαν ένα κομμάτι από το σακάκι μου όταν πήγα να μπω στο ταξί. Είχα εμμονικούς θαυμαστές, μέχρι και τώρα που μιλάμε, και ανώνυμους και επώνυμους».

«Ένας σύντροφος δε θα μπορούσε να με κρατήσει, θέλω μάζεμα, δεν κρατιέμαι με τίποτα», ανέφερε η Δέσποινα Μύρου για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και ότι «Πούλησα ένα σενάριο για έναν σαμουράι, περιμένω πώς και πώς να πάω στο Τόκιο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου