Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Δεν έχω να απολογηθώ σε κάνεναν»

“Εξηγώ και συζητώ μόνο με την οικογένειά μου και ο γνώμονας των αποφάσεών μου είναι μόνον το παιδί μου” είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και το γεγονός πως μένει ακόμα με τον πρώην σύζυγό της.

Τι το σεξιστικό μπορεί να έχει μέσα του, το ότι ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, αλλά επιλέγει για οποιονδήποτε λόγο να συνεχίσει να συγκατοικεί, όπως κάνατε εσείς για ένα διάστημα με τον πρώην σύζυγό σας; Σε ποιον νιώσατε ότι έπρεπε να «απολογηθείτε»;

Δεν αισθάνομαι ότι έχω να απολογηθώ σε κανέναν. Εξηγώ και συζητώ μόνο με την οικογένειά μου και ο γνώμονας των αποφάσεών μου είναι μόνον το παιδί μου.

Ένα διαζύγιο αφήνει πάντα μια ανοιχτή πληγή ή τελικά είναι καλύτερα να χωρίζουν οι άνθρωποι όταν δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί πια;

Οι άνθρωποι πρέπει, με την ίδια τόλμη και αφοβία που αποφασίζουν να δέσουν τις ζωές τους και ορκίζονται αιώνια αγάπη, να μπορούν να αποσυρθούν από μια σχέση που αισθάνονται πως είναι τελειωμένη, που δεν είναι ενεργή. Η απώλεια που δημιουργεί ο χωρισμός μετά από έναν γάμο σαν τον δικό μου, έναν γάμο που σωστά έγινε και εμπεριείχε έρωτα και αγάπη, είναι σίγουρα μεγάλη και δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρ’ όλα αυτά, με τις απώλειές μας βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δεν υπάρχει εξέλιξη.

Για να γνωρίσετε κάποιον άλλον σύντροφο στο παιδί σας, τι προϋποθέσεις θα έπρεπε να πληροί;

Να αισθάνομαι πως αυτή η γνωριμία θα έχει να προσφέρει κάτι στο παιδί και δεν θα γίνει για να εξυπηρετήσει εμένα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00