Ο Κάνιε Γουέστ πιστεύει πως οι παπαράτσι πρέπει να μοιράζονται τα κέρδη με τους καλλιτέχνες (Βίντεο)

Kanye West, Ο Κάνιε Γουέστ πιστεύει πως οι παπαράτσι πρέπει να μοιράζονται τα κέρδη με τους καλλιτέχνες (Βίντεο)

Ο διάσημος ράπερ υποστηρίζει ότι πρέπει να παίρνει ποσοστά γιατί είναι σημαντικός
Ο Κάνιε Γουέστ εξέφρασε την άποψη ότι οι παπαράτσι πρέπει να μοιράζονται τα κέρδη που αποκομίζουν από τις φωτογραφίες με τους καλλιτέχνες που φωτογραφίζουν.

Νέα πλάνα εμφανίζουν τον Ye να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους παπαράτσι, καθώς έφτανε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι το περασμένο Σάββατο.

 

«Αυτή τη στιγμή θα μπορέσετε να μας φωτογραφίσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε» είπε στους φωτογράφους. «Θα το αλλάξω αυτό. Δεν τον λέω με αρνητικό τρόπο. Είναι απλώς μονόπλευρο» είπε ο Αμερικανός ράπερ.

«Εσείς μπορείτε να μας ακολουθείτε, μπορείτε να στέκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή-δεν μας δίνετε κανένα ποσοστό από αυτά που κερδίζετε από εμάς, τα παιδιά μας, και θα το αλλάξω αυτό» τόνισε.

«Πρέπει να κερδίζουμε χρήματα όλοι μαζί… Δεν μπορεί να είναι μονόπλευρο. Είναι σαν να είστε γύπες. Κοιτάξτε, αν είμαι μόνο με τα παιδιά μου και λέω ότι δεν θέλω να με φωτογραφίσετε, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείτε ως άντρες, γιατί αν μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα χρήματα από κοινού πρέπει να κάνουμε συζητήσεις» ανέφερε.

 

«Θα φροντίσω να αποκτήσουμε τα δικαιώματά μας. Είμαστε πολύ σημαντικοί. Είμαστε επίσης αληθινοί άνθρωποι» είπε.

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας έχει στο παρελθόν έρθει πολλές φορές σε ρήξη με παπαράτσι. Το 2013 κατηγορήθηκε για επίθεση και απόπειρα κλοπής μετά από διαμάχη με φωτογράφο.