Ρομαντικό διήμερο στο Λονδίνο για τη Ζεντάγια και τον Τομ Χόλαντ

Ζεντάγια

Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια του ηθοποιού

Σοβαρά δείχνει πως εξελίσσεται η σχέση του Τομ Χόλαντ με τη Ζεντάγια, αφού ο ηθοποιός τη σύστησε πρόσφατα και στην οικογένειά του.

Το ζευγάρι εντόπισαν οι κάμερες των παπαράτσι στο Λονδίνο, όπου και πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του EtOnline, οι δυο τους επισκέφτηκαν την οικογένεια του ηθοποιού και δεν δίστασαν μάλιστα, να εμφανιστούν όλοι μαζί και δημόσια στο Palace Theatre του Δυτικού Λονδίνου, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση «Harry Potter and the Cursed Child».

 

Το ειδύλλιο ανάμεσα τους λέγεται πως ξεκίνησε το 2017, σε μία περιοδεία για την καμπάνια της νέας ταινίας του Spider-Man «No Way Home», όπου και πρωταγωνιστούν. Το ζευγάρι, ωστόσο, παραδέχτηκε τις φήμες για πρώτη φορά τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, ο Τομ Χόλαντ παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό GQ και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του.

«Προτιμώ πάντα να κρατάω μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική μου ζωή, γιατί έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι πολλά ήδη με τον κόσμο. Ναι, είμαστε μαζί, όμως δεν θέλω να πω περισσότερα χωρίς εκείνη. Είναι μία συζήτηση που αφορά και τους δύο. Είναι δική μας ιστορία, όχι δική μου μόνο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Αν και αρχικά, η παραγωγός του Spider Man, Έιμι Πασκάλ φοβόταν αυτή τη σχέση και μάλιστα, τους είχε προειδοποιήσει να μη συνδεθούν ερωτικά για το καλό της ταινίας, αφού συμμετέχουν και οι δύο, η έλξη μεταξύ τους φαίνεται πως ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους.

«Τους είχα μιλήσει. Τους είπα πως καλό θα ήταν να μην το πάνε εκεί. Όμως, με αγνόησαν», είχε δηλώσει η παραγωγός στους New York Times.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η σχέση τους δεν είχε καμία αρνητική επιρροή στην ταινία.