Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η «Ολέθρια Σχέση» γίνεται σειρά – Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές

Το διάσημο φιλμ κυκλοφόρησε το 1987 με πρωταγωνιστές τους Michael Douglas και Glenn Close – Ποιοι αναλαμβάνουν τους ρόλους στην τηλεοπτική σειρά

Η διάσημη ταινία Fatal Attraction (Ολέθρια Σχέση) του 1987 μεταφέρεται σε τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας Paramount+ και πλέον γνωρίζουμε και τους πρωταγωνιστές.

Η ηθοποιός Lizzy Caplan, θα παίξει την Alex, την οποία είχε υποδυθεί στην ταινία η Glenn Close και ο Joshua Jackson παίρνει τη σκυτάλη από τον Michael Douglas, για τον ρόλο του Dan Gallagher.

 

Στην υπόθεση της αρχικής ταινίας, ο Dan Callagher είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος της Νέας Υόρκης, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Όταν κάποιο Σαββατοκύριακο η γυναίκα του και το παιδί του φεύγουν για διακοπές, θα δημιουργήσει μια σύντομη, εξωσυζυγική σχέση με τη συνάδελφο του Alex. Όταν τελειώνει το “παράνομο” Σαββατοκύριακο, ο Dan πίστευε πως η ιστορία αυτή θα τελειώσει, ωστόσο, η Alex έχει αντίθετη γνώμη: παθαίνει εμμονή μαζί του, τον κυνηγά προσπαθώντας να τον διεκδικήσει και τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στην γυναίκα του αν δεν ενδώσει στις προκλήσεις της.

Η Alexandra Cunningham, που δούλεψε στα επιτυχημένα Dirty John και Bates Motel, θα είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής σειράς, καθώς αναμένουμε και το επίσημο trailer.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου