Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν με άφηναν να πίνω καφέ ή τσάι και με ανάγκαζαν να φοράω δύο καλσόν» (Βίντεο)

Σπίαρς

Η σταρ αποκάλυψε τους περιορισμούς που της επέβαλαν κατά τη διάρκεια των συναυλιών της – Δείτε το βίντεο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το τελευταίο διάστημα, μοιράζεται διαδικτυακά περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της, μετά το τέλος της 13χρονης συντηρητικής της θητείας.

Η 40χρονη σταρ της ποπ, θέλησε να αποκαλύψει κάτι ακόμα σε ένα βίντεο, ενώ έδειχνε το μαγιό της στα social media στο Instagram, αναφορικά με τους περιορισμούς που της επέβελλαν, κατά τη διάρκεια παραστάσεών της στο Λας Βέγκας.

«Όταν συνήθιζα να κάνω σόου, έπρεπε να φοράω δύο καλσόν κάθε βράδυ… το ένα βράδυ που απάντησα και είπα ΟΧΙ και δεν κάλυψα τα πόδια μου, ορκίζομαι ότι χόρευα 💃 και προχωρούσα πιο γρήγορα από ποτέ», είπε η Μπρίτνεϊ και πρόσθεσε:

«Αυτό το μαγιό 👙 είναι πραγματικά ακριβό!!! Μοιάζει με κοστούμι, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τα πόδια μου γυμνά….. Οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά όταν έκανα το Βέγκας, δεν μου επέτρεψαν ποτέ να πάω στο σπα 🧖‍♀️… δεν ήθελαν να έχω καφέ ☕️ ή τσάι, οπότε οι φίλοι μου πήγαιναν στο σπα, πίνοντας σαμπάνια 🍾», συνέχισε.

«Κανένα ψέμα και εγώ ήμουν η χαμένη που δούλευα και τους διασκέδαζα τη νύχτα… δεν μου ακούγεται καλή συμφωνία επίσης!!!! Λοιπόν αυτήν την όμορφη μέρα εδώ στο Μάουι 🏖 είμαι εδώ για να τους υπενθυμίσω ότι το να σου φέρονται ισότιμα, δεν απαιτεί πολλά… απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ ✊ !!!! Psss πάμε σε πόλεμο 🙄😜 ???».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου