Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήμασταν εγκλωβισμένοι στο δρόμο 7 ώρες και παλεύαμε μόνοι με τα χιόνια»

Ο ηθοποιός εξέφρασε την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, λόγω της χιονοθύελλας
Θύμα της χιονοθύελλας έπεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς όπως και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χιόνια, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο σπίτι τους.

Ο ηθοποιός κατάφερε τελικά, να επιστρέψει, όμως η ταλαιπωρία που υπέστη ήταν ανυπόφορη, όπως έκανε γνωστό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε πως οι οδηγοί παλεύουν μόνοι τους χωρις κανείς να τους βοηθά να απεγκλωβιστούν. «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν μόνοι μας στον δρόμο, αυτό είναι το σοκαριστικό. Παλεύαμε μόνοι μας οι οδηγοί, κατεβαίναμε κάτω για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, μπας και απεγκλωβιστούμε και σας μιλάω για πολύ μεγάλους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, περιέγραψε τον τρόπο, με τον οποίο κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα σπίτια τους: «Ακολουθήσαμε τη Λαυρίου, τη Σπατών και τέλος τη Μαραθώνος, τους τρεις κεντρικούς δρόμους. Η Μαραθώνος και η Μεσογείων ήταν κάτι το συγκλονιστικό, ήμασταν απολύτως μόνοι, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον, να μην υπάρχει αλάτι ούτε για δείγμα, άνθρωπος από το κράτος πουθενά και εμείς μόνοι μας να παλεύουμε να απεγκλωβιστούμε. Σας μιλάω για χιλιάδες αυτοκίνητα και απίστευτο μποτιλιάρισμα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να ενημερώσω μήπως και γίνει κάτι, και μου λένε ‘κάντε υπομονή, σε λίγο θα ανοίξει ο δρόμος’. Τώρα το πώς και τι από ποιον θα ανοίξει, ιδέα δεν είχαν οι άνθρωποι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00