Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Απασφάλισε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Χρήστο Λούλη, άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα»

“Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος” υπογραμμίζει ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για το ΣΕΗ θέλησε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ να σχολιάσει και δη αιχμηρά μέσα από το διαδίκτυο. Ειδικότερα, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέλαβε να μεταφέρει το μήνυμα του.

Σε αυτό, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ εκφράζεται με πολύ σκληρό τρόπο για τον συνάδελφο του. «Κανεις δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος» τονίζει, μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα που έγραψε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και δημοσίευσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Αυτό το κείμενο κριτικής στάλθηκε από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έναν αγωνιστή του θεάτρου. Λυπάμαι που άστοχες δηλώσεις οδηγούν σε τέτοιες σκληρές αντιδράσεις» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

Αγαπητε κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση. Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά. Για πάρ’ το ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Όσο για τον πρόεδρο του, τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανεις δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει.

Ένας απλός συνάδελφος (αν με δέχεσαι), Αλμπερτο Εσκενάζυ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00