Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει τι ισχύει τελικά για τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή εκτός Survivor

Κουρεντη

Για την σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιάννη Λυγνού μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τραγουδιστής και παίκτης του περυσινού Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στο φλερτ της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη, αλλά και στον δεσμό της με τον μουσικό, Γιάννη Λυγνό.

«Την Μυριέλλα, την ξέρω από πριν μπει στο Survivor, την αγαπάω, αλλά είναι και κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει. Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα, όμως. Είναι ένα πολύ αληθινό παιδί. Όταν είχε δείξει το τρέιλερ και το φιλί με τον Κατσαούνη, είπα “δεν γίνεται”, γιατί ξέρω τον σύντροφό της, αλλά ισχύει αυτό που είπε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφός της έξω. Εκεί νιώθεις μόνος σου, το ξέρω επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό. Της Μυριέλλας μπορεί να της βγήκε να θέλει ένα στήριγμα. Δεν το επικροτώ βέβαια κι αυτό γιατί έχεις έναν άνθρωπο έξω», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ο Γιάννης στηρίζει τη Μυριέλλα, είμαι μαζί του. Γνωρίζω ότι τη στηρίζει ακόμη, την εμπιστεύεται και την αγαπάει. Αν έχει βρει ένα στήριγμα εκεί και της έχει βγει έτσι, ο Γιάννης το επικροτεί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου