Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Για την Βασιλική είχα αναφερθεί στον σύγχρονο χορό και σε μία κατακόρυφο, η οποία έγινε τελικά ολόκληρο θέμα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Λαμπροπούλου και με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε για την εμπειρία της στο DWTS αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την Βασιλική Μιλλούση.

Η χορογράφος και κριτής στο χορευτικό show μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και εξήγησε πως ξεκίνησε η «διαμάχη» της με την αθλήτρια.

«Για την Βασιλική είχα αναφερθεί στον σύγχρονο χορό και σε μία κατακόρυφο, η οποία έγινε τελικά ολόκληρο θέμα. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα πηγαίνουμε με τις συμπάθειές μας. Δεν έχει να κάνει όμως, με τις συμπάθειες. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι “όταν ο καθένας είναι στο είδος του”, καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε διαφορετικά χωράφια. Έτσι της είπα κιόλας. “Τα δικά σου χωράφια τα σέβομαι απόλυτα, εκεί είσαι τοπ, δεν σε αγγίζουν”. Εγώ όμως, είμαι δασκάλα στον σύγχρονο χορό και χρόνια χορεύτρια. Θα έπρεπε να με ακούσει», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, τόνισε πως υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τα πηγαίνει καλά με την κριτική.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε την κριτική και τη θέλουν και άλλοι που έχουν κλειστά αυτιά και παρωπίδες. Δεν αναφέρομαι στη Βασιλική, γενικά μιλάω. Οι άνθρωποι που ακούνε, δεν παρεξηγούνται. Ακούνε και πηγαίνουν μπροστά ανάλογα με το τι ακολουθούν και τι πρεσβεύουν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αφού το DWTS έφτασε στο τέλος του, η Μαρίνα Λαμπροπούλου δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα μου πήγαινε περισσότερο ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν κυνηγάω ποτέ τις προτάσεις, ούτε χτυπάω πόρτες. Είμαι πολύ περήφανη».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου