Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλλη Αγγελιδάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων (Φωτό)

Οι εκπλήξεις που δέχθηκε και οι αλλαγές λόγω κορωνοϊού.

Μπορεί τα περασμένα χρόνια η Έλλη Αγγελιδάκη να έχει αφήσει εποχή με τα birthday parties που οργανώνει. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με έναν διαφορετικό τρόπο.

Λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον και του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, η Έλλη Αγγελιδάκη δεν έκανε το καθιερωμένο πάρτι της, αλλά γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα με «δόσεις».

 

 Η Έλλη Αγγελιδάκη είχε τα γενέθλια στις 11 Ιανουαρίου, ωστόσο, ο εορτασμός τους κράτησε όλη την εβδομάδα. Λόγω των πρόσθετων μέτρων για την πανδημία και τον φόβο, η Έλλη Αγγελιδάκη συνάντησε ξεχωριστά τις φίλες της στο ιταλικό εστιατόριο που διατηρεί ο σύζυγός της μαζί με άλλους αξιόλογους συνέταιρους στη Νέα Σμύρνη, το Cavaliere. Εκεί, υποδέχθηκε με χαρά την Ελένη Πετρουλάκη, τη κουμπάρτα της Σπυριδούλα Τριάντου, τη Μαρία Χέλιου, την Αννίτα Ναθανάλη και άλλες με…δόσεις και απόλαυσνα τα εκληκτικά πιάτα!




Κλείνοντας τα 51 της χρόνια, η Έλλη Αγγελιδάκη ενημέρωσε τα αγαπημένα της πρόσωπα ότι φέτος δεν ήθελε να σβήσει κεράκια σε τούρτα. Έτσι, η αδελφή της με τον γαμπρό της φρόντισαν να την ξαφνιάσουν ευχάριστα, όταν σε επίσκεψη στο σπίτι με τον ανιψιό της, της έφεραν αντί για τούρτα ένα λαχταριστό προφιτερόλ.

Το καλύτερο δώρο, ωστόσο, το έλαβε από τον γιο της, που ανήμερα των γενεθλίων της φρόντισε να της κάνει δώρο ένα μπουκέτο λουλούδια με μια συγκινητική αφιέρωση. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να έχω», έγραφε το σημείωμα του γιου της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00