«Λύγισε» η Βαλαβάνη με τα σχόλια στα social media: Έχω πάρει κιλά, θα τα χάσω όταν είμαι έτοιμη (Βίντεο)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, «Λύγισε» η Βαλαβάνη με τα σχόλια στα social media: Έχω πάρει κιλά, θα τα χάσω όταν είμαι έτοιμη (Βίντεο)

Τι είπε συγκινημένη η γνωστή πανελίστρια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και με αφορμή το θέμα που προβλήθηκε με την γνωστή influencer Φιλιώ Τσινόγλου, κατά κόσμον FILIO LOU, η οποία εξήγησε πως παρότι το πρώτο της παιδί ήρθε με ευκολία, αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες στη σύλληψη του δεύτερου, μίλησε για την δική της εμπειρία.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συναισθηματικά φορτισμένη.