Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζόζεφ Μπαένα, μίλησε για τον διάσημο μπαμπά του (Βίντεο)

Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζόζεφ Μπαένα, μίλησε στις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε και στο podcast τους για τον διάσημο μπαμπά του κι εξήγησε πόσο κοντά είναι οι δυο τους.

Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζόζεφ Μπαένα, πήρε μέρος στο Podcast του Unwaxed με τίτλο «Διάσημοι Μπαμπάδες με τον Τζόζεφ Μπαενα» και μίλησε με τις παρουσιάστριες και κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σοφία και Σιστίνε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

Ο Τζόσεφ, όπως και ο πατέρας του, έχει πάθος με τη γυμναστική και την τέλεια σωματοδομή, γι’ αυτό και του μοιάζει τόσο εμφανισιακά.

Ο 24χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν «αγχωμένος» για το αν ο διάσημος μπαμπάς σκέφτεται «κακά για εκείνον». Αλλά αφού πέρασαν χρόνο μαζί, εξήγησε ότι είναι «τόσο κοντά» και ο Άρνολντ λατρεύει να ακούει τα πάντα για τη ζωή του, ειδικά τις ιστορίες που έχουν δράμα – όπως ιστορίες με κορίτσια.

Ο Τζόσεφ έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα πρώτη του βήματα και στην υποκριτική, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια του.

Η Μίλντρεντ Πατρίτσια Μπαένα, η μητέρα του Τζόζεφ με καταγωγή από τη Γουατεμάλα, εργαζόταν στο υπηρετικό προσωπικό της οικογένειας του Σβάρτζενεγκερ και της Μαρία Σρίβερ. Ο Άρνολντ είχε αναγνωρίσει το παιδί από την πρώτη μέρα (εν αγνοία της γυναίκας του) και πλήρωνε και όλα τα έξοδα ανατροφής του.

Το 2016, ο διάσημος ηθοποιός, αναγνώρισε επίσημα τον Τζόσεφ ως3 δικό του παιδί του, ενώ στο μεταξύ πήρε διαζύγιο από την τότε σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ.

Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, είναι επίσης λάτρης του σέρφινγκ, του μπέιζμπολ και του ποδοσφαίρου, ενώ προπονείται πολλές φορές μαζί με τον πατέρα του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου