Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευρυδίκη: Η… φαρμακερή ατάκα που της είπε ο γιος της όταν ήταν μικρός (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «ΜEGA Καλημέρα» η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη μίλησε για τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει το μυστικό για το πως κρατάει ο έρωτας μετά από πολλά χρόνια.

«Με τον Μπομπ είμαστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το μυστικό είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παρότι ζούμε μαζί, βρισκόμαστε λίγο. Όταν έρχεται στη ζωή σου αυτός που κάνει τα πάντα για σένα και σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί να μην τον παντρευτείς;».

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου ήταν έκπληξη και έγινε την ημέρα των ερωτευμένων. Πάντως, η ίδια δεν θα έλεγε ότι έιναι παραδοσιακή, δηλαδή να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές.

«Είμασταν με τον Πασχάλη, είχα μπει στο μήνα μου και στην πρόβα τραγούδησα πολύ ψηλά κι έσπασαν τα νερά!», είπε για τη γέννηση του γιου της.

Η ίδια δηλώνει πως από όταν ήταν μικρός ο γιος της τον έπαιρνε τηλέφωνα και ρωτούσε που είναι, μία συνήθεια που δεν μπορεί να την σταματήσει μέχρι σήμερα, κι ας είναι ο γιος της πλέον 25 χρονών.

«Του γιου μου δεν του άρεσε η δουλειά μου, με ήθελε δική του. Όταν είχα τραγουδήσει στην Eurovision ο Άγγελος δεν το ήθελε καθόλου. Μου είχε πει “θα μεγαλώσεις και θα σε ξεχάσουν”, και τώρα λέει δεν είναι δυνατόν να το είπα!».

Πάντως, η τραγουδίστρια δεν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision, καθώς έχει τραγουδήσει στον διαγωνισμό όχι μία, ούτε δύο, αλλά… έξι φορές συνολικά.

Η Ευρυδίκη είπε πως δεν έχει κάνει πλαστικές και ούτε πρόκειται να κάνει.

Εκείνο που την στενοχώρησε πολύ φέτος ήταν όταν έχασε δύο αγαπημένα της πρόσωπα από κορωνοϊό: «Ένιωσα μεγάλη στενοχώρια όταν έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από κορωνοϊό φέτος».

Η Ευρυδίκη μίλησε και για το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Θέλω».

«Το “Θέλω” είναι ένα ερωτικό τραγούδι, που μιλάει για τον ανεκπλήρωτο έρωτα και τα θέλω του ανθρώπου που θέλει να ζήσει τον μεγάλο έρωτα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00