Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έρρικα Μπίγιου: Η ζωή στο Λονδίνο και η παραλίγο συνεργασία με τον Τζουντ Λο

«Έχω κλάψει πολλές φορές για αγόρια», παραδέχτηκε η Έρρικα Μπίγιου.
Καλεσμένη στο «The 2night Show» βρέθηκε η Έρρικα Μπίγιου. Η ηθοποιός της σειράς, «Έρωτας με διαφορά» του Star, παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία και μίλησε για τη ζωή της.

Έχω κλάψει για αγόρια

«Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με το χορό και το μπαλέτο και ήρθε αβίαστα η υποκριτική. Η μητέρα μου επειδή από μικρή με έβλεπε με τον χορό ήξερε ότι δεν ήμουν όπως τα άλλα κορίτσια, όταν της είπα για την υποκριτική με ρώτησε αν θα είμαι σίγουρη για το επάγγελμα που θέλω να κάνω. Ήμουν σίγουρη και αυτό αποδείχτηκε. Ήμουν χαμηλών τόνων ως έφηβη, δεν μου άρεσε να προκαλώ. Έχω κλάψει πολλές φορές για αγόρια», παραδέχτηκε η Έρρικα Μπίγιου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την αδερφή της αλλά και τα δυο της ανίψια.

Η ζωή στο Λονδίνο

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε πως δεν τα πέρασε και τόσο καλά το διάστημα που χρειάστηκε να μείνει στο Λονδίνο: «Έζησα δυο χρόνια στο Λονδίνο, ακούγεται ωραίο αλλά είχε πολλή μοναξιά. Εκεί ξεκίνησε και η συνεργασία μου για την ταινία που έπαιξα, ακούγεται ωραίο όλο αυτό, γιατί η μία δουλειά φέρνει την άλλη, αλλά στο Λονδίνο η ρυθμοί είναι δύσκολοι. Στην αρχή παλεύεις με κάτι που δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει και είναι χαοτικό αυτό, αλλά έχει και την γοητεία του», παραδέχτηκε.

Η Έρρικα Μπίγιου μίλησε για την παραλίγο συνεργασία της με τον Τζουντ Λο: «Έφτασα πολύ κοντά να συνεργαστώ με τον Τζουντ Λο στο «New Pop». Έκανα το casting και είχα μπει στο shortlist, αλλά δεν πήρα τη δουλειά, ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλο. Πήγα γι΄άλλα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Κάνω ψυχοθεραπεία για να με γνωρίσω καλύτερα

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και συνεχίζω να κάνω. Κάνω για να γνωρίσω καλύτερα εμένα. Επειδή όλα προέρχονται από εμάς, το απέξω είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Είμαι πολύ εύθραυστη και νομίζω γι’ αυτό οδηγήθηκα σε αυτό το επάγγελμα, είμαι ευαίσθητη όπως και οι κεραίες μου είναι ευαίσθητες, αλλά νομίζω αυτό είναι το ένα μου κομμάτι», παραδέχτηκε η Έρρικα Μπίγιου.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής, η Έρρικα Μπίγιου μίλησε για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια», όπου και αντικατέστησε τη Μαίρη Μηνά: «Είναι δύσκολο και πολύ αγχωτικό να κάνεις μια αντικατάσταση σε μια θεατρική παράσταση. Δεν αγχωνόμουν για το εάν αρχικά θα είμαι καλή αλλά για να καταφέρω να το κάνω. Αλλά η ομάδα ήταν καλή και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Με στήριξαν πολύ. Πάει πολύ καλά η παράσταση και είναι πολύ ευχάριστο αυτό για το θέατρο, ειδικά μετά από αυτή την παύση που έγινε». είπε η ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00