Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ξέρω γιατί μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος σήμερα» (Βίντεο)

“Είναι κρίμα που δεν το εκμεταλλεύτηκε σωστά για να μπορέσει να συνεχίσει και να διαιωνίσει τη μόδα κι αυτό το δείχνει το στυλ που έχει γενικότερα σήμερα, από τα καταστήματά του και από αυτά που λέει”, αναφέρει ο Λάκης Γαβαλάς.

Όταν ρωτήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο Πρωινό, γιατί δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος πως τον είχε αμφισβητήσει για την καριέρα του, απάντησε ως εξής:

«Είμαι στη φυλακή στο κελί μου και ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και λέει ότι την Ελλάδα την κατέστρεψαν τρία άτομα, ο Κωστόπουλος, ο Λυμπέρης και ο Γαβαλάς. Εγώ δεν αμφισβήτησα ποτέ τα γεμάτα στάδια που είχε, αλλά είναι κρίμα που δεν το εκμεταλλεύτηκε σωστά για να μπορέσει να συνεχίσει και να διαιωνίσει τη μόδα κι αυτό το δείχνει το στυλ που έχει γενικότερα σήμερα, από τα καταστήματά του και από αυτά που λέει. Με καλή διάθεση το λέω, δεν το λέω με άσχημη».

https://youtu.be/puqLF7NmByA

«Όταν τον είδα και του είπα «Ρε συ είμαι φυλακή, έχω αυτά που τραβάω και ξαφνικά εσύ…» και μου λέει «Όχι Λάκη μου, δεν ήθελα να πω αυτό». Οκ, εντάξει, τελείωσε», είπε ο Λάκης Γαβαλάς και αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί μιλάει ο Κωστέτσος σήμερα. Μιλάει σαν σχεδιαστής, μιλάει σαν opinion στη μόδα»;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου