Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Ακόμα δυο συναυλίες στο Παλλάς – Ακούστε το «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα» (Βίντεο)

Σάββατο 29 Ιανουαρίου και Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Μετά τις 8 πρώτες συναυλίες με περισσότερους από 11.000 θεατές η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια μας προσκαλεί και πάλι σε μια μουσική γιορτή

Η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις 8 πρώτες συναυλίες με περισσότερους από 11.000 θεατές να συρρέουν στο Θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν τις επιτυχίες της, μας προσκαλεί και πάλι σε μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Μετά τις ήδη ανακοινωμένες συναυλίες, το Σάββατο 22/1 και την Κυριακή 23/1, η Νατάσα συνεχίζει για δύο επιπλέον Σάββατα στο Θέατρο Παλλάς, στις 28/1 & 5/2.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα».

Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas», από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μας μείνουν αξέχαστα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ-VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ & ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στις 21:00
Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 20:00
NEW DATE Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:00
NEW DATE Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€ – 80€

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου