Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η παράσταση «Τζόρνταν» (Βίντεο)

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε η Μαρία Κορινθίου, αναφορικά με την παράσταση «Τζόρνταν», η οποία έπεσε «θύμα» του κορωνοϊού.

«Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις μας λόγω της κατάστασης. Είχαμε σταματήσει για τις γιορτές και θα ξεκινούσαμε στις 9 Ιανουαρίου. Ακόμα δεν είχαν βγει τα μέτρα όταν πήρα τηλέφωνο τον συμπαραγωγό να το συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε με την παράσταση. Αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουμε, ότι θα μπαίναμε σε αναστολή και ότι θα ήταν καλύτερο με την κατάσταση που επικρατεί να μην την κάνουμε καθόλου την παράσταση μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Δυστυχώς είμαστε στον τομέα της ψυχαγωγίας, αυτή είναι η δουλειά μας. Πολλοί ηθοποιοί είναι μόνο θεατρικοί και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αλλά λόγω της κατάστασης, κατανοώ και τον κόσμο. Ειδικά μετά τις γιορτές με τα πολλά κρούσματα, είναι λογικό που υπάρχει φόβος», συνέχισε.

«Σταματήσαμε πριν τις γιορτές εμείς, οπότε δεν πετύχαμε παραστάσεις χωρίς κόσμο. Αλλά θεωρούσαμε ότι μετά τις γιορτές θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν ένα άδειο θέατρο λειτουργεί, τα έξοδα τρέχουν», εξήγησε η Μαρία Κορινθίου.

«Τώρα μπαίνουμε σε αναστολή για να πάρουμε επίδομα, μέχρι 31 Ιανουαρίου. Θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου σίγουρα. Η έξαρση των ιώσεων είναι μέχρι και Μάρτιο, με αυτή τη λογική το λέω», σημείωσε η ίδια κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου