Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ένταση στον αέρα της Καινούργιου με τον Αλεξάνδρου και τον δικηγόρο του 35χρονου

«Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος;», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ένταση είχαμε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε τους τόνους ακούγοντας τον δικηγόρο του 35χρονου που έχει κατονομάσει η Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή του ροζ βίντεο.

Ο δικηγόρος τόνισε πως μόνο το πρόσωπο του πελάτη του φαίνεται στο βίντεο. Ο Γιάννης Γλύκας, μάλιστα, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον δικηγόρο να του απαντά: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

«Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;», ρώτησε στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο Γιάννη Γλύκα να απαντάει: «Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου».

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», είπε στη συνέχεια ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας.

«Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη! Ξαφνικά, τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι; Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος;», είπε επίσης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00