Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη για την κόντρα με την Κουρεντή στο Survivor – «Εύχομαι να μην τη δούμε να ξεσπάει»

Για τη σύντροφό του, τις εντάσεις στην ομάδα των Διασήμων και τη συμπεριφορά της Αθηνάς Ευμορφιάδη μίλησε ο Γιάννης Μαυροκορδάτος

Μετά τις εντάσεις που επικρατούν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας των Διασήμων του Survivor και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στην Αθηνά Ευμορφιάδη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο σύντροφος της πρώτης έκανε μερικές δηλώσεις για την αγαπημένη του.

Ο Γιάννης Μαυροκορδάτος, που είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια με την εντυπωσιακή αθλήτρια του kick boxing δήλωσε για εκείνη στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει, θα προσαρμοστεί σιγά σιγά. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό από αυτό που κάνει. Όταν είσαι εκεί μέσα 24 ώρες με τον άλλο, είναι λογικό να μαλώσεις. Εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια μας και τις μανάδες μας, λογικό είναι να υπάρξουν ίντριγκες».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι είναι αυτό που ενοχλεί την σύντροφό του και αναφέρθηκε επίσης στην κόντρα της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες, γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα χέρια της και τα πόδια της, πάει για να κερδίσει, λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες. Για τη Ναυσικά δεν μπορώ να μιλήσω και να κρίνω το γιατί την ψήφισε , γιατί μπορεί να έχει γίνει κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει αλλιώς προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τη Μυριέλλα Κουρεντή και με βάση τα όσα γνωρίζει για την αγαπημένη του, εξήγησε τι πιστεύει ότι έχει επηρεάσει τη σχέση των δύο γυναικών.

«Η Αθηνά είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος και σιχαίνεται το ψέμα. Είναι πολύ ντόμπρος άνθρωπος και για να την έχει πειράξει όλο αυτό με τη Μυριέλλα τόσο πολύ, σίγουρα θα ξέρει κάποια άλλα πράγματα, που θα της έχει πει πιθανόν η ίδια η Μυριέλλα. Το ψέμα δεν το μπορεί, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Εύχομαι να μην τη δούμε να ξεσπάει, είναι σκληρός, ντόμπρος άνθρωπος και θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, στους μαθητές της, στην κόρη της, στους γονείς της. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι. Πάνω από όλα αυτό», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου