Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Μενεγάκη, Ελένη Μενεγάκη: Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

«Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της», σημείωσε στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Ώρα με την ώρα όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως για το τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Η εκπομπή «Ελένη» ασχολήθηκε με το θέμα και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον επιχειρηματία αλλά και στο πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…», είπε και πρόσθεσε;

«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».