Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένη η Ρούλα Βροχοπούλου (Βίντεο)

Μονογυιός, Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένη η Ρούλα Βροχοπούλου (Βίντεο)

«Ήταν τόσο ευγενικό και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Ρούλα Βροχοπούλου.

Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα τηλεφωνικά η Ρούλα Βροχοπούλου. Η είδηση πως ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την έχει συγκλονίσει και βγήκε να πει δυο λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη της στο The Wall.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν, είμαι συντετριμμένη. Ειλικρινά, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Πληροφορήθηκα το συμβάν και το τραγικό γεγονός της απώλειας του λατρεμένου μας Τζώρτζη από τη Γωγώ Γαρυφάλλου. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο καλό παιδί, τόσο υπέροχος χαρακτήρας.

Θυμάμαι μια φράση του όταν ήμουν στην καλύβα και ήρθε εκεί. Μου είπε “Ρουλίτσα μου, είσαι μεγάλη σε ηλικία και λυπάμαι που είσαι εδώ και υποφέρεις στο κρύο και βασανίζεσαι. Συγγνώμη που σε ψήφισα να φύγεις μαζί με την Αριάνα και τον κύριο Μιχάλη”», είπε αρχικά η Ρούλα Βροχοπούλου για τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Η Ρούλα Βροχοπούλου είπε επίσης: «Ήταν τόσο ευγενικό και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».