Γιώργος Κατσαρός: «Στην Eurovision παραλίγο να κάψω την τραγουδίστρια των ABBA στο πόδι» (Βίντεο)

Γιώργος Κατσαρός

Για τα παιδικά του χρόνια, την Eurovision, την απώλεια της συζύγου του και το τρομακτικό ατύχημα του γιου του μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός στο «MEGA Καλημέρα».
Η καλλιτεχνική πορεία του Γιώργου Κατσαρού ξεκίνησε από τα Καμπαρέ του Πειραιά και έπαιξε με σημαντικούς μαέστρους.

«Υπήρξα για χρόνια διευθυντής της προκριματικής επιτροπή της Eurovision. Το πρώτο τραγούδι που στείλαμε ήταν το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» με την Μαρινέλλα και το είχα γράψει εγώ. Η Μαρινέλλα ήταν η πρώτη τραγουδίστρια που βγήκε στην σκηνή με ντέφι και παντελόνι. Στην Eurovision, εκεί που περιμέναμε τα αποτελέσματα, παραλίγο να κάψω την τραγουδίστρια των Abba στο πόδι».

Για την Eurovision δήλωσε πως δεν κατάλαβε από που και πως διάλεξαν τα φετινά τραγούδια του διαγωνισμού. Για τον Good Job Nicky, ένα εκ των φετινών υποψηφίων, είπε πως έχει κάνει τρομερή καριέρα, ενώ η Έλενα Παπαρίζουν είχε όλο το πακέτο για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Γιώργος Κατσαρός έχασε τη γυναίκα του πριν από 6 χρόνια και για 10 μήνες δεν έμεινε στο σπίτι. Και τα δύο του παιδιά ασχολούνται με τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ εξομολογήθηκε πως ο γιος του επέζησε μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που για τρεις μέρες δεν ζούσε.

«Ήταν πολύ τυχερός», σχολίασε. «Έλεγα τότε ψέματα στη γυναίκα μου για την υγεία του, δεν ήξερα αν θα ζούσε».

Ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε και για τον πατέρα του, τον οποίο έχασε στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. «Πρόλαβε μία φορά να με δει με το σαξόφωνο», είπε.