Έλενα Γκρέκου: «Ο Βαλάντης είναι ευαίσθητος & οξύθυμος – Δε νομίζω ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα» (Βίντεο)

Έλενα Γκρέκου

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Έλενα Γκρέκου, η οποία μίλησε για το νέο της τραγούδι «Έχω κλειδώσει την καρδιά μου», και το γιο της, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor.

«Το καινούργιο μου τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη. Είχα πολύ καιρό να βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν μια συνειδητή απόφαση αποχής από τη δουλειά, λόγω του παιδιού και της κατάστασης στο σπίτι. Τώρα που ο γιος μου έχει φύγει και σπουδάζει, έχω και εγώ το χρόνο να ασχοληθώ με τη δουλειά. O γιος μου ο Χάρης τώρα σπουδάζει πιλότος και μου λείπει πολύ», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Από μικρό παιδάκι είμαι αυστηρή και απόλυτη. Μου έκλεισαν πολλές πόρτες επειδή δεν συμβιβαζόμουν», σχολίασε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι «Ήταν δύσκολο που μεγάλωνα ένα παιδί μόνη μου. Πολλές φορές αναγκάστηκα να δουλεύω επαρχία».

«Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά είναι οξύθυμος, ίσως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ευαίσθητος, πολύ ηθικός και καταλαβαίνω γιατί αντιδρά με αυτό τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς και δεν του αρέσει ό,τι κάνει η Μυριέλλα. Λογικά η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι καλή», σχολίασε αναφορικά με την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor.

«Δε συμφωνώ που θυμώνει μέσα στο παιχνίδι ο Βαλάντης. Δεν έχω καταλάβει ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα. Είναι πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες, τις αγαπά. Ο Βαλάντης θα φύγει όταν το θελήσει ο κόσμος και ο ίδιος. Διαφέρει πολύ από τον Τριαντάφυλλο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Με το Βαλάντη μεταξύ μας είχαμε κόντρες, αλλά σε λογικά πλαίσιο. Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση. Σε ακραίες καταστάσεις, όπως να μας ακούει η πολυκατοικία, όχι δεν είχαμε φτάσει», είπε ακόμα η Έλενα Γκρέκου.