Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι περνάει τον κορωνοϊό (Βίντεο)

μαρία-ηλιάκη

Η παρουσιάστρια του Mega διαγνώστηκε θετική, με συνέπεια να απομονωθεί σπίτι της με την κόρη της Κατερίνα και να απουσιάζει από την εκπομπή «Τι λες τώρα» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Στο σπίτι με κορωνοϊό βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη μετά το ταξίδι της στην Ελβετία. Η παρουσιάστρια του Mega διαγνώστηκε θετική, με συνέπεια να απομονωθεί σπίτι της με την κόρη της Κατερίνα και να απουσιάζει από την εκπομπή «Τι λες τώρα» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!» αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της στην Αθήνα με την κορούλα τους και όπως είναι επόμενο δεν έχει βγάλει από πάνω της τις πιτζάμες της. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο από το σαλόνι της, δείχνοντας μας το… Covid outfit που έχει επιλέξει για την… απομόνωσή της!

«Παρέα με τον #covid… αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm… η χειρότερη κάτι θα κερδίσει… δεν έχω σκεφτεί ΤΙ… αλλά κάτι θα βρω… τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου