Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Καλίδης – «Δε συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει ο Βαλάντης στο Survivor, ειδικά στις γυναίκες» (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος μίλησε για τα άλυτα οικονομικά του προβλήματα, το Survivor και τον Βαλάντη, και τον τσακωμό που έκανε για το όνομα στη μαρκίζα.

«Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ παραδέχτηκε ότι «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει».

Μένοντας στα του reality επιβίωσης, ο Πάνος Καλίδης είπε: «Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!».

«Με τους παίκτες που ήμαστε μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα», είπε ακόμα, ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor είπε ότι «Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες».

«Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα», πρόσθεσε.

«Ο έρωτας με τη Λεάννα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν με άφηνε θα πήγαινα στο All Star Survivor», είπε για την προσωπική του ζωή γελώντας, ενώ σχολίασε και ότι «Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ straight στη συμπεριφορά του».

«Έχω τσακωθεί για τη μαρκίζα», αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης, ενώ παραδέχτηκε ότι «Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά. Συμβουλεύω τα παιδιά να μην κάνουν το ίδιο λάθος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου