Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Πώς θα τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω… θα έτρωγαν ξύλο»

“Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του” είπε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί αλλά και τις εξελίξεις με το Me Too.

-Έχεις δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Γιατί δεν προχώρησες σε καταγγελία;

Θέλω να σου πω ότι σέβομαι όλους όσους προχώρησαν σε καταγγελίες, εγώ όμως το έζησα διαφορετικά, ήμουν από μικρός άγριο νιάτο και τσαμπουκάς. Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του. Καταλαβαίνω τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν γιατί είναι γυναίκες και είχαν κάθε δίκιο που βγήκαν και του κατήγγειλαν. Εγώ είμαι ένας άντρας δύο μέτρα και τότε ήμουν εκατό κιλά, πώς θα τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που έκαναν; Από μια λεκτική παρενόχληση. Θα έτρωγαν ξύλο…

-Το τόλμησαν όμως…

Το τόλμησαν γιατί ήμουν πιτσιρικάς και ήθελαν να ασκήσουν εξουσία. Θα σου πω πως η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, αλλά τον αποκαλύπτει. Στον χώρο αυτόν εγώ γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα. Αυτά λοιπόν τα σκέτα τέρατα τα έβαλα στη θέση τους. Και σε αυτούς που λένε γιατί οι καταγγελίες έγιναν τώρα και όχι τότε, έχω να τους πω όπως εσείς επιλέξατε τότε να παρενοχλήσετε και να κάνετε απόπειρες βιασμού, έτσι οι κοπέλες επιλέγουν τώρα να σας καταγγείλουν, τώρα να σας ξεμπροστιάσουν, τώρα να σας ξεφτιλίσουν και να σας φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00