Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μήνυμα μετά την ένταση με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης 12/1 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τα πειράγματα των συνεργατών του και της παρουσιάστριας για τη σχέση με την καλεσμένη τους Ελισάβετ Σπανού. (Δες εδώ όσα συνέβησαν)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά το περιστατικό δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους και λίγες ώρες μετά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Είναι live εκπομπή και γενικά ο εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με τον Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσο μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν.

Από εκεί και πέρα, εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00