Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Με την παγωνιά στην ταράτσα η Σοφία Παθέκα – Δεν πτοείται απ’ το… χαμηλό βαρομετρικό

Εντυπωσιακό πάντως είναι πως το προηγούμενο διάστημα, που το θερμόμετρο ήταν ανεβασμένο, προτιμούσε το σαλόνι της για workout

Παρά τις θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και τις βροχές, η κορμάρα Σοφία Παθέκα αποφάσισε να κάνει την προπόνησή της στην ταράτσα του σπιτιού της, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα , προβοκάροντας γλυκά τους θαυμαστές της, που την «έλουσαν» με σχόλια.

Η εντυπωσιακή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και personal trainer, δείχνοντας στις ακολούθους της στο Instagram τις ειδικές ασκήσεις για πιο σφριγηλά και κομψά πόδια, επισήμανε πως επικεντρώθηκε στους προσαγωγούς. «Οι προσαγωγοί, το εσωτερικό τμήμα των μηρών, τείνουν να συσσωρεύουν λίπος και να χαλαρώνουν αντιαισθητικά όταν αδυνατίζουμε», σχολίασε και συμπλήρωσε: «Έχουν όμως ένα καλό, “μαζεύουν” εύκολα και γρήγορα. Όταν οι προσαγωγοί είναι γυμνασμένοι, τα πόδια δείχνουν πιο αδύνατα και φαίνονται ωραιότερα».

Εντυπωσιακό πάντως είναι πως το προηγούμενο διάστημα, που το θερμόμετρο ήταν ανεβασμένο, προτιμούσε το σαλόνι της για workout. Tώρα, με το κρύο τής ήρθε να βγει στην ταράτσα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fitness Coach (@sofiapatheka)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου