Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Δεν είχα ποτέ μου κόμπλεξ και υπέρμετρη ματαιοδοξία (Βίντεο)

Τσολάκη

Στην «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Τσολάκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN που έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Την αγαπώ τη δουλειά μου, είναι η μικρή οικογένειά μου. Αγαπώ και τη δημιουργία μιας εκπομπής, ολόκληρη τη διαδικασία όχι μόνο το μπροστά».

Ωστόσο, παρά τη χαρά που της δίνει η τηλεόραση, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον χρόνο τον οποίο αποφάσισε να μείνει εκτός.

«Με ‘έτρωγε’ στην καρδούλα μου αυτό αλλά δε φοβήθηκα να μείνω εκτός. Δεν αισθανόμουν ότι κατείχα μια θέση, άρα δεν αισθανόμουν ότι θα έχανα κάτι. Δεν έχω κόμπλεξ, δεν είχα ποτέ αυτήν την υπέρμετρη ματαιοδοξία να πω ότι θέλω να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια σε κάτι.

Και τώρα να μην είχα δουλειά και να έπρεπε να γυρίσω σε μια παρέα, θα πήγαινα αρκεί να περνάω καλά και να εξελίσσομαι. Αυτά μετράνε για μένα. Μακάρι να έχω την ευλογία να δουλεύω με ανθρώπους που θαμάζω».

Ανάμεσα σε αυτούς που θαυμάζει και η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάθε φορά που σε συναντώ, πάντα κάτι μαθαίνω. Για αυτό σε αγαπώ Ελένη. Έχω το ίδιο άγχος όπως την πρώτη φορά».

Η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει την εκπομπή «Open Weekend» το Σαββατοκύριακο, κάτι που, όπως λέει, απαιτεί περισσότερη δουλειά από μια καθημερινή εκπομπή.

«Ουσιαστικά ετοιμάζεις 2 εκπομπές όλη την εβδομάδα. Το καθημερινό είναι παραγωγή – κατανάλωση», σημείωσε και αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής της.

«Ο πρώτος και πιο αυστηρός κριτής είναι η οικογένειά».

Η παρουσιάστρια φανέρωσε τι βλέπει στην τηλεόραση.

«Μ’ αρέσει η τηλεόραση, νομίζω της έκανε καλό όλο αυτό (σ.σ. με την πανδημία). Εξελίχθηκε μαζί με την εποχή και τα πράγματα. Βλέπω λίγο τα ενημερωτικά γιατί ξυπνάω πρωί και μένω στην Σταματίνα».

Ωστόσο, το βράδυ βλέπει Survivor αφού ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, φίλος και συνεργάτης της, παλεύει στο πλευρό των Διασήμων.

«Από την στιγμή που πάγε ο Λάμπρος στο Survivor το βλέπω. Είμαι υπέρ της επιλογής του να πάει και εκτίμησα το γεγονός ότι μου το είπε από την στιγμή που του έγινε η πρόταση. Θεώρησα ότι είναι έντιμο εκ μέρους του».

Τους δυο τους, πέρα από μια στενή συνεργασία, συνδέει και μια καλή φιλία.

«Εκείνος το ήθελε πολύ και ήμουν μαζί του σε αυτό».

Όσο για την πρόβλεψή της στον χρόνο που θα παραμείνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ριάλιτι;

«Πιστεύω κάνα 2μηνο ακόμα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου