Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μελίνα Μποτέλλη – Μαργαρίτης Τζίμας: Η ηθοποιός και ο πρώην υπουργός πάντρεψαν την κόρη τους (Φωτο)

Η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη και ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και τέως Δήμαρχος Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας πάντρεψαν την κόρη τους.

Η Γεωργία Τζίμα και ο καλός της, Νίκος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2022, και η ευτυχισμένη και υπερήφανη μητέρα της νύφης αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός με τη μακρά θεατρική πορεία αλλά και με τον αξέχαστο ρόλο της στη σειρά “Ψίθυροι καρδιάς”

«Οι περήφανοι. Ο μπαμπάς και η μαμά…χθες στη Θεσσαλονίκη και μη νομίζετε πως είμαι “πινέζα” απλώς το 1.60 δίπλα στο 1.87. Η απορία όλων στη θέα των παιδιών μας: “Τι γάλα τους δίνατε;”», έγραψε σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις η Μελίνα Μποτέλλη.

Αργότερα, η Μελίνα Μποτέλη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τον γάμο της (πανύψηλης) κόρης της, επισημαίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους: «Αγαπημένες φίλες μου και φίλοι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις εκατοντάδες ευχές σας. Ο Νικόλαος και η μονάκριβή μας Γεωργία ξεκίνησαν τη καινούρια και πιο σημαντική φάση της ζωής τους. Οι ευχές θα τους ακολουθούν και τους αγκαλιάζουν για πάντα. Κάθε καλό στη δική σας ζωή, των παιδιών, των εγγονών σας. Συγχωρέστε με αν δεν αντέδρασα στα σχόλιά σας».

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν οι ευτυχισμένοι γονείς:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00