Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Πρέπει να βρω τη δύναμη»

«Ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει», γράφει μεταξύ άλλων
Λίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις σκέψεις και τους φόβους της.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός στη νέα της ανάρτηση, μέχρι και σήμερα απέφευγε με κάθε τρόπο τις επισκέψεις στο μνήμα του μεγάλου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή, καθώς ήταν πολύ επώδυνο για εκείνη.

Αυτή τη φορά, όμως, θα κάνει μία υποχώρηση για χάρη του γιου τους, Φοίβου, ο οποίος της ζήτησε για πρώτη φορά να επισκεφτούν τον μπαμπά του.

Συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρει στην ανάρτησή της: «Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε απο τον περασμένο Απρίλιο γιατι για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας! Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπον από εκείνο. Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει. Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη».

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00