Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλισσα Λετίτσια: Με εντυπωσιακό φόρεμα στην πρώτη της εμφάνιση για το 2022

Εντυπωσίασε στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας. Φορώντας ένα μακρύ, μπλε φόρεμα που έδενε στη μέση συνόδευσε τον σύζυγό της Βασιλιά Φελίπε στο Pascua Militar, την παραδοσιακή στρατιωτική τελετή που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη, την περασμένη εβδομάδα.

Η 49χρονη βασίλισσα συνδύασε το shirt dress της με μαύρες σουέντ γόβες και μαύρο γούνινο παλτό που έριξε στους ώμους της. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό κότσο, ενώ εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα κοσμήματά της. Εκείνο, μάλιστα, που τράβηξε τα βλέμματα (ξανά) ήταν το χρυσό δαχτυλίδι της, το οποίο της έχουν κάνει δώρο οι κόρες της.

splashnews.com

 

Το περιστατικό που σχολιάστηκε περισσότερο εκείνη την ημέρα ήταν όταν η καρφίτσα που φορούσε στο πέτο της η Βασίλισσα έπεσε και ο βασιλιάς Φελίπε έσκυψε για να την πιάσει. Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι περπατούσε η διαμαντένια καρφίτσα έπεσε. Η βασίλισσα το κατάλαβε αμέσως και σταμάτησε να περπατά, ενώ ο σύζυγός της έσκυψε να την πιάσει την καρφίτσια από τον δρόμο. Αφού η καρφίτσα μπήκε στη θέση της, οι δυο τους συνέχισαν να περπατούν, ωστόσο οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή της «διάσωσης».

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου