Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Κέιτ Μίντλετον ως σύγχρονη βασίλισσα Βικτώρια με Alexander McQueen στα γενέθλια πορτρέτα της (Φωτο)

Για να τιμήσει τα 40ά γενέθλια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε τρία εκπληκτικά νέα πορτρέτα της Κέιτ Μίντλετον με αιθέρια φορέματα Alexander McQueen, από τον φακό του Paolo Roversi.

Η πρώτη δείχνει την Κέιτ Μίντλετον σε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο να κοιτάζει μακριά φορώντας μια αιθέρια λευκή τουαλέτα, με τα μακριά μαλλιά της να κυματίζουν.

Σε αυτό το πορτρέτο η Κέιτ φοράει μαργαριταρένια σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Fit for a Queen: Η Κέιτ Μίντλετον ως σύγχρονη βασίλισσα Βικτώρια στα γενέθλια πορτρέτα της

Στο δεύτερο πορτρέτο η Κέιτ φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen με έναν ώμο, και χαμογελάει με αυτοπεποίθηση στην κάμερα. Τα σκουλαρίκια της προέρχονται από τη συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ.

kate middleton

Το τρίτο πορτρέτο, είναι πιο χαλαρό εστιάζοντας στο πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον η οποία φοράει ένα λευκό φόρεμα με βολάν και κοιτάζει την κάμερα χαμογελώντας. Και οι τρεις φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Kew Gardens του Λονδίνου.

kate middleton

Αυτές οι φωτογραφίες σηματοδοτούν μια ιδιαίτερα λαμπερή στιγμή για τη Δούκισσα η οποία είναι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, με τα πορτρέτα της να θυμίζουν μια μοντέρνα εκδοχή των επίσημων πορτρέτων της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1940 και του 1950.

Στο τρίτο κατά σειρά πορτρέτο, η Κέιτ τιμά την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όσο για την επιλογή του σχεδιαστή Alexander McQueen η Κέιτ έχει δείξει την προτίμησή της σε αυτόν, αφού αυτός ήταν που σχεδίασε το νυφικό της στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου