Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς το «κλίμα» δεν το σήκωνε.

Εκτός από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που είχε να αντιμετωπίσει, οι τοξικές συμπεριφορές των συμπαικτών του σε συνδυασμό με το ότι κατάλαβε πως χάνει τον εαυτό του, τον ανάγκασαν να πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις  τόνισε ότι ζήτησε να φύγει από το Survivor επειδή «δεν ήθελα να αλλοιωθώ, άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μην μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά».

«Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός…»

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνει ή όχι στο παιχνίδι. «Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι», είπε.

Το απόγευμα της Κυριακής (9/1) έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Συνοδευόμενος από μέλη της παραγωγής, δεν έκανε δηλώσεις και αποχώρησε.

Ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί και κατέγραψε την άφιξή του. Δείτε τις εικόνες από το TLIFE.   

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου