Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα 4 πιο hot nail trends του 2022 και τα πιο wow μανικιούρ για να αντιγράψεις

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Πάει το 2021 κορίτσια, το αφήσαμε πίσω πριν από μόλις λίγες μέρες, και με μεγάλη χαρά, καλωσορίσαμε το 2022 και μαζί με αυτό τις νέες τάσεις που θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά στον κόσμο της ομορφιάς!

Το 2021, η τέχνη του μανικιούρ «άνθισε», ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακά nail trends του 2022. Κακά τα ψέματα, λόγω των ερασιτεχνικών μας δεξιοτήτων στα νύχια, θα συνεχίσουμε και φέτος να ζητάμε τη βοήθεια των nail experts. Εκείνες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις τρελές ιδέες που έχουμε ονειρευτεί και θα δημιουργήσουν τα επόμενα μανικιούρ μας.

Κάτι άκουσα για νέες τάσεις στο μανικιούρ το 2022

Τι λένε οι νέες τάσεις στο μανικιούρ; Τρέλα, έντονα χρώματα και περίπλοκα σχέδια. Υπάρχουν πολλά να περιμένουμε το 2022 όσον αφορά το nail design και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κάτι για όλες. Oh yes! Μοτίβα της δεκαετίας του ’90 επιστρέφουν δυναμικά. Τι άλλο άραγε; Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις…όλα! Οι καλύτερες τάσεις στο μανικιούρ του 2022 που πρέπει να γνωρίζεις αυτή τη χρονιά, είναι εδώ!

Λέμε ναι, στα αφηρημένα σχέδια

Τα αφηρημένα σχέδια δεν είναι καινούργια, αλλά το 2022, θα δούμε μια νέα εκδοχή τους. Τα τολμηρά, αφηρημένα και γεωμετρικά σχήματα θα συνεχίσουν να είναι τάση με τους nail artists να προτείνουν διαφορετικές τεχνικές, υφές και φινιρίσματα.

Extreme Maximalism

Το κυρίαρχο θέμα nail art του 2022: maximalism. Σκέψου μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητα νυχιών, χρυσές αλυσίδες, ακόμη και τρισδιάστατα σχήματα. Το απόλυτο παράδειγμα του ακραίου μαξιμαλισμού μανικιούρ είναι η δημοφιλής τάση στα νύχια «kawaii». Aντικειμενικά είναι δύσκολο να τα κάνεις στο σπίτι, αλλά μπορείς πάντα να τα ζητήσεις από τη nail artist σου.

Ένα κομψό μανικιούρ είναι απλά WOW

Ο μινιμαλισμός στα νύχια κάνει comeback το 2022. Η κομψή, λεπτή γραμμή του γαλλικού μανικιούρ θα λατρευτεί από εκείνες που θέλουν κάτι minimal αλλά παράλληλα εντυπωσιακό για τα νύχια τους.

manikiour mpez

manikiour mpez

Μπορεί να ενσωματώσει μικροσκοπικά φεγγάρια, καρδιές, polka dots και ατελείωτες άλλες επιλογές. Αν προσθέσεις αυτές τις απλές πινελιές σε διαφορετικά σημεία στο νύχι σου, τα ζωγραφισμένα στο χέρι, μίνι σχέδια θα είναι σίγουρα πολύ ξεχωριστά.

Αυτή η τάση στο μανικιούρ, προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τα υπερβολικά σχέδια και μας αρέσει πολύ. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το χέρι να δείχνει εξαιρετικά καθαρό, φρέσκο και κομψό.

I want more 90s please!

Φέτος θα θα δούμε διαφορετικά σχέδια που θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του ’90 και θα είναι αρκετά μοντέρνα, αλλά με μια πιο punk και grunge αισθητική.

Δεν θα σε αφήσω έτσι φυσικά! Τρέξε στην gallery για να πάρεις μια «γεύση» από τα μανικιούρ που θα δούμε πολύ το 2022. Τι περιμένεις;

 

Πηγή: queen.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου