Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χάρης Ρώμας: Παραδέχτηκε την νέα του σχέση στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε στον εμβολιασμό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι άνθρωποι που φοβούνται το εμβόλιο έχουν γενικές φοβίες που πρέπει να ξεπεράσουν». Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το έτος που φεύγει, για τη νέα του σχέση, αλλά και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

«Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε»
«Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό να βρεις μια νέα σχέση μέχρι το τέλος της ζωής σου. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή;”. Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε στη συνέχεια πως είναι σε μια νέα σχέση

«Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες;», υπογράμμισε ο ηθοποίος.

«Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00