Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ορέστης Τζιόβας: Καταγγέλλει παραγωγό ότι δεν τον πλήρωσε – «Είναι δόλιος και αληταράς»

Στο «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, αφού πληροφορήθηκε πως μία νέα ταινία ετοιμάζει ο παραγωγός που είχε αφήσει τον ίδιο απλήρωτο στο παρελθόν.

«Προ πέντε ετών είναι αυτό το χρέος. Ποτέ δεν καλύφθηκε. Η συμφωνία μου, όπως και όλων, ήταν με τη λήξη των γυρισμάτων να πληρωθούμε. Δεν αφορούσε στην ολοκλήρωση της ταινίας ή στην ολοκλήρωση της παραγωγής ή στη διανομή της στις αίθουσες. Και τώρα, επειδή πηγαίνουμε για παραγραφή χρέους, τον Φεβρουάριο κλείνουμε πέντε χρόνια, κινούμαστε τώρα όσο περισσότερο μπορούμε!

Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν μέσω δικηγόρου, που δεν θέλω να ονοματίσω προφανώς, ο οποίος τελικά δεν φάνηκε να είναι τόσο με το μέρος μας, γιατί πήγαινε προς την παραγραφή, δηλαδή με τακτική. Χρωστάει ο άνθρωπος σε πάρα πολύ κόσμο. Υπήρξε ένα πρόβλημα με την τότε σύζυγό μου, θέμα υγείας, του ζήτησα ευθέως να πάρω χρήματα, μου είπε ότι θα με βοηθήσει και μου φέρθηκε κατά αυτό τον τρόπο. Δεν έχει υπάρξει απλά αφερέγγυος. Μου είπε ότι θα με βοηθήσει στο πρόβλημα υγείας και όταν του ζήτησα τον λόγο, “γιατί δε με βοηθάς όπως μου είπες”, μου μίλησε κατά αυτό τον τρόπο».

Εν συνεχεία, ο Ορέστης Τζιόβας υποστήριξε: «Πολλοί συνάδελφοί μου έχουν το ίδιο θέμα μαζί του. Και αυτό μου κάνει εντύπωση και είναι και ένα δείγμα ότι δεν φέρθηκε μόνο σε εμάς έτσι, αλλά είναι μία τακτική γενικότερη. Δεν μου έκανε μήνυση, για καλό του μάλλον γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί. Φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο να αποκαταστήσει τη φήμη του, γιατί προφανώς έχει κάποιες πλάτες σε αυτόν τον χώρο και συνεχίζει να δουλεύει. Έχει βγάλει τα “Bachelor”, έχει βγάλει τόσες ταινίες. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον νόμο σε σχέση με το αν υπάρχει εξύβριση στην ανάρτησή μου με τη φράση “Ο Παντελής Καλαντζής είναι δόλιος και αληταράς”. Είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω γιατί δεν υπάρχει συκοφαντία, υπάρχει εξύβριση αλλά βάσιμη και δεν υπάρχει συκοφαντία!».

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία -όπως μαρτυρούν τα λεγόμενά της- έχει μείνει και εκείνη απλήρωτη από παραγωγό ταινίας.

«Σεβόμαστε όλοι το σινεμά και για κανέναν από εμάς δεν είναι χόμπι, ούτε για τους ηθοποιούς ούτε για τους τεχνικούς. Για να υπάρξει εξέλιξη και υγεία στον χώρο, πρέπει ο κινηματογράφος να απαρτίζεται από άτομα που το σέβονται, κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν καταχράζονται τη δουλειά κανενός» τόνισε η όμορφη ηθοποιός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00