Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Λίλι Κόλινς εξηγεί γιατί η COVID-19 δεν υπάρχει στη σειρά «Emily in Paris»

κόλινς

Οι παραγωγοί της σειράς του Netflix «Emily in Paris» αποφάσισαν ότι η COVID-19 δεν υπάρχει στην υπέροχη -και πολύ μοντέρνα- ζωή στην Πόλη του Φωτός.

Η 1η σεζόν μας επέτρεψε μια απόδραση, όταν αποκαλύφθηκε και φάνηκε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συνεχιστεί – όχι να ασχοληθούμε με αυτή (την πανδημία) τόνισε η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μέρες στο ξενοδοχείο West Hollywood Edition σημειώνοντας ότι η σειρά «φέρνει μια αίσθηση απόδρασης και χαράς και γέλιου σε μια εποχή που τα χρειαζόμαστε περισσότερο».

Προφανώς, τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγιναν μετ’ εμποδίων.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός τα γυρίσματα γίνονταν σε μια πόλη που είναι πολύ πυκνοκατοικημένη, όπου οι άνθρωποι φορούν μάσκες, αλλά στη σειρά παρουσιάζεται ένας κόσμος, στον οποίο δεν υπάρχει COVID-19. «Υπήρξαν μερικές φορές που άρχιζε το γύρισμα και έλεγα: “Περιμένετε, το 50% των ανθρώπων στη σκηνή φορούν ακόμη μάσκες”» ανέφερε.

Ο θεατρικός συγγραφέας Τζέρεμι Ο. Χάρις που είναι υποψήφιος για Tony εντάχθηκε στο καστ ως εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας. Ο δημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ του τηλεφώνησε και του υπέβαλε την πρόταση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου