Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Vicente Fernández: Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός τραγουδιστής

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο διεθνής καλλιτεχνικός χώρος με την απώλεια του Vicente Fernánde.

Ο γνωστός Μεξικανός τραγουδιστής και ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (12/12) σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του.

Ήταν 81 ετών και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Είχε αρκετά θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν από το καλοκαίρι, που έπεσε στο σπίτι του και χτύπησε τη σπονδυλική του στήλη.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, κ. Vicente Fernández. Είμαστε στη δυσρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον θάνατό του την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6:15 μ.μ. Ήταν τιμή μας και μεγάλη μας υπερηφάνεια, να μοιράζεται με όλους την τεράστια μουσική του καριέρα και να δίνει τα πάντα για το κοινό του. Ευχαριστούμε που συνεχίζετε το χειροκρότημα, ευχαριστούμε που συνεχίζετε να τραγουδάτε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε την παρακάτω

 

Ποιος ήταν ο εκλιπών

Ο Vicente Fernández γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1940 στο Huentitán El Alto. Είναι από τους πιο γνωστούς μουσικούς και ερμηνευτές της ραντσέρα. Η μουσική του ερμηνεία είναι εφάμιλλη των Pedro Infante και Jorge Negrete.

Στην καριέρα του ηχογράφησε περισσότερα από 50 άλμπουμ και πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έτσι έγινε ένας από τους Μεξικανούς καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Επίσης, συμμετείχε σε περισσότερες από 30 ταινίες.

Τα τραγούδια του «Volver, Volver», «Por Tu Maldito Amor», και «El Rey» έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Η δουλειά του τού χάρισε τρία βραβεία Grammy, οκτώ Latin Grammy Awards, 14 Lo Nuestro Awards ενώ απέκτησε και ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και των ΗΠΑ ο Fernández λατρεύτηκε σαν Θεός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου