Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Γιαννακόπουλος: «Είχα 30 αναπάντητες από τον Ντάνο» – «μου έλεγε δεν φεύγω, αν δεν σε πληρώσω»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο φωτογράφος των σταρ, Πάνος Γιαννακόπουλος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Giannakopoulos (@panosgi)

Όπως γνωστοποίησε, από το 2013 που γύρισε από τις ΗΠΑ, εργάζεται ως φωτογράφος. «Δεν αγχώθηκα όταν φωτογράφιζα την Πάμελα Άντερσον. Διασκέδασα όταν φωτογράφιζα τον Τόνι Σφήνο. Τον έβλεπαν ως αξιοθέατο».

Εν συνεχεία, ο επιτυχημένος φωτογράφος αναφέρθηκε στη φωτογράφιση του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου), τονίζοντας ότι τον έψαχνε να τον πληρώσει πριν φύγει από την Αθήνα για το νησί του. «Είχα κάνει μία δουλειά με τον Ντάνο και μετά από λίγες μέρες ήταν Χριστούγεννα. Ξυπνώ το πρωί κι είχα 25-30 αναπάντητες από τον Γιώργο. Μου έλεγε: “Έλα, πού είσαι; Θέλω να φύγω να πάω στην Σκιάθο, να δω την μαμά μου. Θέλω να σου δώσω τα λεφτά της φωτογράφισης. Δεν θα φύγω, αν δεν σε πληρώσω”».

Ακόμη, αναφέρθηκε σε άλλες φωτογραφίσεις που έχει κάνει σε celebrities, οι οποίες έχουν χαραχτεί στη μνήμη του.

«Όταν είδα από κοντά την Έλλη Στάη… Είναι ερωτεύσιμη. Όταν πρωτοσυνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από επάνω της. Έχει ένα γκελ τεράστιο κι ένα άστρο. Γεμίζει τον χώρο. Όταν φωτογράφιζα τον Βαγγέλη Κακουριώτη, σταμάτησε ένα ολόκληρο τρόλεϊ και οι επιβάτες κατέβηκαν για να παρακολουθήσουν» υποστήριξε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου