Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάθιου Μακόναχι: Το μυστικό του για έναν ευτυχισμένο γάμο (Φώτο)

Ο Χολιγουντιανός σταρ, σε συνέντευξή του σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης, μίλησε για τη σχέση του με την 39χρονη σύζυγό του, λέγοντας ότι τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους αφού εκείνη δεν θέλει να τον πετάξει έξω από το σπίτι.

Μάθιου Μακόναχι

“Είμαι καλά. Η οικογένεια είναι καλά. Τα σκυλιά υγιή. Η σύζυγος δεν θέλει να με πετάξει έξω” αστειεύτηκε, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς διατηρεί  την οικογενειακή ευτυχία σημείωσε: “Μην κάνετε στραβή μια ίσια γραμμή. Αν τα πράγματα πάνε καλά, συνέχισε να φθάνεις τα πράσινα φανάρια. Αν όχι, διαχειρίσου το αμέσως ώστε να μην φουντώσουν και σε παρασύρουν μετά” είπε ο Μακόναχι.

Μάθιου Μακόναχι σύζυγος

Παλαιότερα ο σταρ είχε πει ότι η γυναίκα του συνηθίζει να του θέτει προκλήσεις. Όπως έχει τονίσει η Καμίλα τον ενθαρρύνει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στη δουλειά. Είχε δηλώσει στο περιοδικό Details: “Έχω μια σύζυγο που με προκαλεί. Ήταν δύο ταινίες που ήθελα να κάνω πέρυσι, αλλά ήταν η μία μετά την άλλη χωρίς ένα διάλειμμα. Και εκείνη μου είπε “θέλεις να το κάνεις, μαζέψου, συγκέντρωσε δυνάμεις και καν’ το. Θα είμαστε εκεί για ‘σενα”. Ο μπαμπάς πάει στη δουλειά, το τσίρκο πάει μαζί του…”

Μάθιου Μακόναχι σύζυγος

Σε επεισόδιο του “The Oprah Conversation” πέρυσι, ο Μακόναχι είχε παραδεχθεί ότι ήθελε να βγει ραντεβού με την Καμίλα αμέσως μόλις την αντίκρισε. Είχε πει πως σαγηνεύτηκε αμέσως από την καλλονή, που τότε ήταν 24 ετών και αυτός 37. “Δεν είπα “ποια είναι αυτή”, αλλά “τι είναι αυτό!” ομολόγησε. “Είχαμε φοβερή σύνδεση. Μίλησα πολύ καλύτερα ισπανικά και πορτογαλικά εκείνο το βράδυ απ’ ό,τι έχω μιλήσει από τότε, καταλαβαίνεις τι εννοώ!” είχε αστειευτεί ο σταρ.

Μάθιου Μακόναχι οικογένεια

Ο Μάθιου αρραβωνιάστηκε την Καμίλα τον Δεκέμβριο του 2011 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2012. Έχουν τρία παιδιά, τον Levi, 13 ετών, τη Vida, 11 ετών, και τον Livingston, οκτώ ετών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου